miercuri, 19 noiembrie 2008


Marti, 18 noiembrie, sala mica a Casei de Cultura a fost neincapatoare pentru cei ce au dorit sa stie despre riscurile folosirii drogurilor. Parinti, profesori, consilieri educativi, psihologi, elevi s-au arat cu totii interesati de expunerile ce au fost facute. Au vorbit despre droguri, riscuri, aparente persoane care s-au implicat in proiecte, persoane carora le pasa efecvtiv de cei cuprinsi de acest viciu. Prezenti la intalnire au fost reprezentanti ai Politiei (comandantul Politiei Barlad, Vasile Chelaru, comisar Macovei de la Politia Vaslui), jr. Liliana Platon, din partea primariei Barlad, consilieri educativi de la diferite licee, etc.
Casa de Cultura va avea si un Centru de informare-documentare care va fiinta la biblioteca institutiei, loc unde pot fi gasite informatii, documente, pliante, etc.
Fiti alaturi de noi, fiti ANTIDROG!

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

e bine ca oamenii se mai strang pentru a discuta. mai ales despre problemele presante ale societatii. casele de cultura ar trebui sa devina centrul unei comunitati. sper ca asa e la voi...