sâmbătă, 24 ianuarie 2009


Casa de Cultura este implicata in proiectul SA FIM ANTIDROG, initiat de CIADO - ANCCSR. De cand a inceput acest proiect, noiembrie 2008, institutia noastra a derulat o serie de activitati menite sa atraga atentia asupra acestui flagel, care nu tine cont de rasa, sex, pregatire profesionala, varsta... Oricand poti fi tentat sa incerci, din pura curizitate, la indemnul prietenilor, din cauza problemelor cotidiene, care, in final, duc la stres...
Stiind ca acest blog este citit in primul rand de catre cei tineri, va invitam sa veniti cu propuneri pentru noi actiuni, despre care credeti ca ar avea o influenta pozitiva asupra celor de-o varsta cu voi...
Aveti idei?
Aveti documentare interesante?
Aveti descarcate filme artistice tratand acest subiect fierbinte?
Haideti sa facem schimb, cel putin de idei la inceput, sa incercam sa gasim impreuna calea spre o viata sanatoasa!
Propuneti activitati! Daca ne sta in putere, le gandim impreuna, le "coacem" bine si ne ajutam semenii.
SA FIM ANTIDROG! SA INVATAM SA DEPASIM PROBLEMELE, FARA A APELA MOARTEA ALBA!

3 comentarii:

the_GOD spunea...

mda. desi a campania a inceput in verva, cu o intalnire la casa de cultura in prezenta a diferiti elevi, profesori si persoane din viata barladeana, se pare ca atat a fost. pacat, cred ca in oras se putea realiza ceva, mai ales ca unele persoane si-au manifestat dorinta de a participa la diferite activitati...

Casa de Cultura Barlad spunea...

Raspuns pt.GOD
Trebuie sa stii ca la nivelul scolilor, dar si la nivelul Casei de Cultura, au avut loc actiuni pe tema despre care discutam.
La institutia noastra a fost SPORT CONTRA DROG, concurs de arte martiale (2 la numar), un spectacol la care au fost stransi si niste bani pentru un tanar diagnosticat cu leucemie...etc.Incearca sa vii mai des pe la Casa de Cultura si vei vedea ca nu stam cu mainile in san!
Mai trebuie sa stii ca si cei de la CIADO-ANCCSR au foarte mult de lucru, motiv pentru care nu au fost operate prompt unele situatii, ca, de exemplu legitimatiile celor ce au aderat, nu au fost trimise materialele promise pentru Centrul Info...Totul e la inceput, de asta am spus ca merita sa ne implicam...Lucrezi, din cate vad in armata, tinere God, cu ce te-ai implicat acolo, vorbind pe aceasta tema???

the_GOD spunea...

Pt Casa de Cultura Barlad
La locul de munca nu pot initia nimic de genul asta. Nu imi este permis acest lucru, mai ales ca nu ocup nici functie de conducere.
Imi pare rau ca am facut afirmatia cum ca nu s-ar fi facut nimic; nu stiam de concursul de arte martiale (cred ca nu a fost mediatizat indeajuns).
O sa tin cont de sfat si o sa trec mai des pe la Casa de Cultura, astfel incat sa nu raman in urma si cu alte noutati.