sâmbătă, 28 februarie 2009

Luna februarie se incheie la Casa de Cultura avand punctate cateva activitati, la care au participat si elevi din scolile barladene, dar si activitati proprii, de gospodarire... ca sa nu mai vorbim despre faptul ca holurile institutiei au fost aglomerate mai tot timpul, pentru ca studentimea barladeana se afla in sesiune. Este vorba despre cei ce studiaza la cele doua Universitati, cu filiale in institutia noastra.
Biblioteca a avut cateva expozitii de carte, scena Casei a gazduit spectacole pentru un scop umanitar: incercarea salvarii unei vieti tinere, cea a lui Catalin Micu, elev al Liceului "Mihai Eminescu". Si daca am pomenit de acest tanar care are nevoie de ajutor, trebuie sa anuntam si faptul ca pe data de 5 martie, pe scena institutiei noastre va mai fi inca un spectacol, cu acelasi scop umanitar. De aceasta data vor urca pe scena artisti consacrati: Mioara Velicu, Stefania Rares, Maria Butacu, etc. Spectacolul va fi prezentat la ora 17:00 si la ora 19:30. Contravaloarea biletelor puse in vanzare va merge in contul lui Catalin.
MARTIE va debuta pentru institutia noastra cu un eveniment: Consfatuirea teritoriala antidrog, la care vor participa reprezentanti ai Asociatiei Caselor de Cultura ale Sindicatelor din Romania (ANCCSR), CIADO (Centrul International Antidrog si Pentru drepturile Omului) si EURAD (Europa Contra Drogurilor - Europe Agains Drugs)
Consfatuirea va avea loc pe data de 10 martie, ora 11:00, in Sala de spectacole a institutiei.
Mai amintim faptul ca la biblioteca institutiei va functiona Centrul Info, care este in pregatire, fiind primit deja mobilierul, plus alte materiale necesare unei activitati ce se vrea utile.
Pe data de 5 martie, la ora 17:00, Cenaclurile reunite, "Al. Vlahuta" al Casei de Cultura si "Aripi tinere" al Liceului "Mihai Eminescu", coordonate de prof. Ioan Puflea, se vor reintalni pentru lectura si dezbateri.
Nu ne ramane decat sa speram in participarea dumneavoastra la activitatile noastre, pe care le dorim atractive.

Niciun comentariu: