marți, 7 aprilie 2009

Va prezentam manifestarile organizate de Casa de Cultura a Sindicatelor "George Tutoveanu" la editia din 2009 a Zilelor culturale ale Barladului:
Pe data de 18 mai, la ora 18:00 in sala mica a Casei de Cultura va avea loc vernisajul expozitei de arta plastica ARMONIE. Vor expune artisti plastici contemporani barladeni.
Pe 20 mai, la ora 18:00 - lansare de carte: romanul LA MARGINEA NOPTII, precum si MINIATURI PENTRU BUZUNARUL DE STANGA - volum de aforisme, ambele apartinand profesorului Constantin Clisu, barladean, actualmente român locuitor al Canadei.
La fiecare revenire in ŢARĂ, Constantin Clisu vine cu inca una sau mai multe noutati ale creatiei sale: poezie, proza, aforisme...
Acum asteapta deja revenirea si, cu siguranta, perioada ramasa pana cand va ajunge la Barlad, este cea mai lunga din ultimii 4 ani canadieni...
Profesorul Constantin Clisu continua in Canada activitatea sa literara, tine legatura cu scriitori romani din tara si din strainatate, toate acestea pentru a se simti cat mai aproape de locurile atat de dragi sufletului sau.
Lansarea de carte din 20 mai se va bucura si de prezenta prof. univ. dr. C. D. Zeletin, precum si de aceea a prof. Teodor Pracsiu, critic, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Niciun comentariu: