miercuri, 19 noiembrie 2008

Joi, ora 17, Casa de Cultura Barlad va asteapta la o noua manifestare culturala in cadrul seriei: PERSONALITATI LOCALE. Se implinesc 136 de ani de la nasterea poetului GEORGE TUTOVEANU, motiv pentru care o evocare nu este niciodata suficienta, nici chiar daca e facuta de cunoscutul Vasile Malinescu, fost regizor al teatrului barladean, de aceea am adaugat si lectura unor poezii din creatia sa pentru a-l aduce mai aproape publicului, in special celor tineri.
Manifestarea va continua cu o lansare de carte, TINERETEA LUI FAT-FRUMOS, carte de poezie scrisa spre luare aminte de catre GEORGE IRAVA, poet, prozator, eseist
Si pentru a completa seara, ochiul va fi incantat de picturile tinerei MARIA BERTA MOLDOVEANU, care, la doar 13 ani , ne demonstreaza concret ce inseamna talentul.
Vor lectura poezia inaintasilor si a contemporanilor Andreea Gaiu si Alexandra Stefanescu de la Colegiul "Codreanu", precum si membre ale grupului GEST de la Liceul "Mihai Eminescu (Carabăţ Cristina, Şerban Diana, Savastin Oana, Balaban Loredana.
Vor vorbi despre poezie profesorii GRUIA NOVAC şi ANDREI PETRUS.

http://www.b-o.ro/Stire-video-MediaTV-Barlad-2328-COMEMORARE_GEORGE_TUTOVEANU.html

Niciun comentariu: