joi, 11 decembrie 2008

VINE VACANTA! VIN SARBATORILE!
Ca in fiecare an, in aceasta perioada, Casa de Cultura este asaltata de elevii scolilor barladene, care doresc sa-si desfasoare o parte din activitatile cultural-artistice pe scena institutiei, spre bucuria parintilor, a elevilor sau a altor categorii de public.
Activitatile se desfasoara in parteneriat, Casa de Cultura punand la dispozitie sala de spectacole, scena, precum si celelalte utilitati, scolile venind cu programele pe care le-au considerat adecvate.
15, 16, 17, 18 decembrie, zile pline de bucuria intampinarii sarbatorilor de iarna.
Ziua de 18 DECEMBRIE este una dintre cele mai importante, pentru ca atunci elevii Colegiului National "Gh. R. Codreanu" se vor afla pe scena Casei de Cultura cu un spectacol cultural-artistic variat, organizat la initiativa Consiliului elevilor. Purtand numele de NOI IL IUBIM PE MOS CRACIUN, spectacolul codrenistilor este deosebit fata de altele datorita unui amanunt: este un spectacol de caritate!
Si la Colegiul "Codreanu" sunt elevi defavorizati, care nu au posibilitatea de a-si petrece sarbatorile asa cum ar trebui, din acest motiv, cei din grupul de organizatori au decis sa-i sprijine, sa se bucure si cei cu posibilitati financiare mai reduse de frumusetea sarbatorilor in pragul carora suntem.
Colinde, dansuri, solisti vocali, solisti instrumentali, etc., toti vor fi prinsi de spiritul Craciunului.
De asemenea, spectacolul se mai vrea si o manifestare in cadrul proiectului national ARTA
CONTRA DROG, proiect initiat de CIADO-ANCCSR.

Nu uitati: iubitorii de frumos, cei cei asteapta sarbatorile de iarna cu gand curat, vor gasi o sclipire de frumos, de pur si pe semenii lor mai mari sau mai mici, pe scena Casei de Cultura pe data de 18 decembrie.
VA ASTEPTAM!

Niciun comentariu: